Chiro Overschelde - koekenverkoop

2021-03-20

Beste ouders en sympathisanten

Zoals jullie weten heeft tante Rona er weer een boeltje van gemaakt dit jaar, hierdoor zijn verschillende evenementen niet kunnen doorgaan zoals het verrukkelijke spaghettifestijn en natuurlijk onze welbefaamde fuif Barcode. Maar niet getreurd, Chiro Overschelde presenteert Chiro Overschelde - koekenverkoop.

Aanbod?
Bij deze koekenverkoop bieden wij jullie de mogelijkheid om vier verschillende koeken/gebakjes aan te kopen: vanillewafels, vanillewafels met chocolade, carré-confituur en frangipane. Alle koeken/gebakjes zitten verpakt in dozen van +- 20 koeken/gebakjes per doos.

Vanillewafels: € 7
Vanillewafels met chocolade: € 8
Carré-confituur: € 8
Frangipane: € 8


Hoe bestellen?
Alle bestellingen kunnen geplaatst worden in een Google Form die op onze website en facebook pagina zal verschijnen waar jullie enkele persoonlijke gegevens zoals naam en gsm-nummer kunnen invullen en dan ook nog uiteraard het aantal dozen van elke soort. Het is mogelijk bestellingen door te geven tot donderdag 04/03.

Hoe betalen?
De betaling kan tegelijkertijd met de Google Form gebeuren via overschrijving of contant op het moment van de afhaling/levering.

Afhalen/levering?
De bestellingen kunnen zowel afgehaald als geleverd worden, het afhalen gebeurt achteraan op het terrein van Chiro Overschelde (Liefkenshoek 24, 9230 Wetteren) op zaterdag 20/03 tussen 14u en 17u. Het leveren vindt ook plaats op 20/03 in de namiddag, leveringen zijn gratis vanaf een bestelling van 2 dozen, indien er 1 doos is besteld en er wel gewenst wordt om ook te leveren rekenen wij een extra €3 aan voor de levering. ( ! Leveringen gebeuren alleen in een straal van 8km van de Chiro ! )

×
×
×