Ribbels

• Nov 10

Chiro komende weken

Beste ouders

Volgende week zondag 10/11 gaan we met de ribbels een spel spelen in de zandbergen. Hiervoor spreken we af om 14 uur op de parking van De Noteloze Notelaar. Om 17 uur kunnen jullie jullie kinderen terug ophalen op de chiro zoals gewoonlijk.

Over 2 weken zullen we uitzonderlijk geen chiro geven op zondag maar geven we leiding op vrijdag 15 november. We houden die avond een filmavond samen met de speelclub! Deze gaat door van 18u30 tot 21 uur op ons chiroterrein.

Hopelijk tot dan!

Groetjes
    Emma, Thomas en Febe

• Dec 08

Chiro zondag 8 december

Beste ouders,

Volgende week zondag 8 december organiseren Chiro en KSA Wichelen een kinderfuif. Ook wij zullen met ribbel, speelclub en rakwi deelnemen. We spreken daarom af om 14u aan Margote 16b, 9260 Wichelen! Om 17u kunnen jullie de kinderen daar opnieuw ophalen. De toegang is gratis maar we raden wel aan om een klein centje mee te geven voor een hapje of drankje. Aangezien het thema ridders en prinsessen is, zou het tof zijn als de kinderen verkleed komen.

Wij hebben er alvast zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes en tot dan!
    Emma, Thomas en Febe