Ribbels

• Feb 08

Kidcode zaterdag 8 februari

Beste ouders
    We organiseren nu al 13 jaar onze fuif Barcode, maar daar konden we nooit onze eigen kleine kindjes mee bereiken. Daarom hebben we ervoor gekozen om dit jaar ook Kidcode te organiseren, een kinderfuif voor ribbel t.e.m. rakwi.
    Het thema is jungle. Dus wij willen graag wilde beestjes, Tarzans & Janes zien!
    Alle 6 tot 12-jarige jungle-inwoners zijn welkom. De dierenkooien openen op 8 februari 2020, van 16u tot 19u. Het feestje vindt plaats in de Gemeentelijke Beestzaal Wetteren (Schooldreef 40).
    De inkom van de beestenboel is gratis, maar een zakcentje voor een drankje en/of snackje is zeker aangeraden.

Beestige groetjes
    De ribbelleiding

P.S.: Dit betekent dat er op zondag 9 februari GEEN chiro zal zijn!

• Dec 29

Geen chiro tijdens de kerstvakantie

Beste ouders

Tijdens de kerstvakantie is er geen chiro op 29 december en 5 januari. Dit betekent dat we vanaf 12 januari opnieuw paraat staan!

Fijne feestdagen alvast!

• Dec 21

Kerstfeestje zaterdag 21 december

Beste ouders

Komende zondag is het geen chiro voor de ribbels. In plaats daarvan organiseren wij op zaterdagavond 21 december een kerstfeestje. Dit gaat door van 19-21u op ons terrein!

Groetjes

• Dec 08

Kinderfuif zondag 8 december

Beste ouders,

Volgende week zondag 8 december organiseren Chiro en KSA Wichelen een kinderfuif. Ook wij zullen met ribbel, speelclub en rakwi deelnemen. We spreken daarom af om 14u aan Margote 16b, 9260 Wichelen! Om 17u kunnen jullie de kinderen daar opnieuw ophalen. De toegang is gratis maar we raden wel aan om een klein centje mee te geven voor een hapje of drankje. Aangezien het thema ridders en prinsessen is, zou het tof zijn als de kinderen verkleed komen.

Wij hebben er alvast zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes en tot dan!

• Nov 10

Chiro komende weken

Beste ouders

Volgende week zondag 10/11 gaan we met de ribbels een spel spelen in de zandbergen. Hiervoor spreken we af om 14 uur op de parking van De Noteloze Notelaar. Om 17 uur kunnen jullie jullie kinderen terug ophalen op de chiro zoals gewoonlijk.

Over 2 weken zullen we uitzonderlijk geen chiro geven op zondag maar geven we leiding op vrijdag 15 november. We houden die avond een filmavond samen met de speelclub! Deze gaat door van 18u30 tot 21 uur op ons chiroterrein.

Hopelijk tot dan!

Groetjes