Speelclub

3de en 4de leerjaar

• Nov 10

Bosspel (Zandbergen)

Aanstaande zondag gaan we met de speelclubbers een bosspel gaan spelen.
    Hiervoor spreken we af op zondag 10 november op de parking van de Noteloze Notelaar om 14 uur.
    Om 17 uur kunnen jullie jullie kinderen terug ophalen op de chiro zoals gewoonlijk.

Hopelijk tot dan

• Nov 15

Filmavond

Het is deze week geen gewoon chiroweekend. We geven geen leiding op zondag 17 november maar wel op vrijdag 15 november. Het is namelijk filmavond!

Vrijdagavond zijn jullie allemaal welkom van 18:30 tot 21:00 om samen met ons naar een film te kijken.

Hopelijk tot dan
    Groetjes de speelclubleiding!

• Dec 01

De Sint komt langs

Liefste speelclub

Op zondag 2 december komt de Sint ons bezoeken met zijn 2 hoofdpieten.
    Wij schreven alvast onze brieven en zetten onze schoentjes klaar op de chiro.
    Komen jullie met ons mee ontdekken wat de Sint dit jaar voor ons in petto heeft?

Hopelijk tot zondag
    Groetjes de speelclub-leiding

• Dec 08

kinderfuif

Beste ouders,

Volgende week zondag 8 december organiseren Chiro en KSA Wichelen een kinderfuif. Ook wij zullen met ribbel, speelclub en rakwi deelnemen.
    We spreken daarom af om 14u aan Margote 16b, 9260 Wichelen! Om 17u kunnen jullie de kinderen daar opnieuw ophalen.

Aangezien het thema ridders en prinsessen is, zou het tof zijn als de kinderen verkleed komen.

Wij hebben er alvast zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes en tot dan!
    De speelclubleiding